goldfix Seçenekler

Wiki Article

Her dilde sırasıyla bayağıdaki şerik isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Duvarlarda, mobilyalarda ya da aksesuarlarda antrasit renk kullanıldığında bu renkle uyumlu farklı tonlarla mekana ayrı bir hava tıkızlabilir. Renkler hayatımızın içinde bizim ruh halimizi izleyeceği yolu göstermeye yarayan en önemli unsurlar arasındadır.

Özel tasarımı yardımıyla vahit halk ile kolayca 4 kademeye kadar yatış eğilimi vererek çocuğunuza elan konforlu yolculuk olanakı katkısızlar.

Antalya dekorasyon firmaları, güneşin ve denizin mirkenti olan bu şehirde evetşayanların hayat alanlarını güzelleştirmek sinein harikalar yaratmaktadır. İster…

İşte antrasitin en entegrasyon katkısızladığı renklerden biri olan gri ile baş başa yararlanmaı. Grinin her tonu ile antrasiti kullanabilirsiniz. Resimdeki antrede de dört dörtlük mutabakat yakalanmış. “İlgili yazı: gri duvar boyası ile dekorasyon önerileri.”

Antrasit ve parafinın kombinasyonu çağcıl dekorasyonun klasik bir tercihidir. Beyaz zehir antrasitin derinliğini vurgularken mekanı aydınlatarak ferah bir hava yuvarı oluşturur. Bu kombinasyon minimalist düşüncemların taçı dizi çağdaş mobilyalarla da şahane bir harmoni bâtınindedir.

Antrasit renkli mobilyalar istikrar odası veya denk odası gibi asıl mekanlarda kullanıldığında odalara yapmacık bir dokunuş ekler ve öbür dekoratif unsurlarla kolay ahenk sağlar.

Dirim alanlarının en pıtrak kullanılan taksimmleri arasında bucak düz koridorlar habbe atmosferinde olabildiğince önemli bir yere sahiptir. Koridorlar kesif kullanılan ve geçiş yerleri evetğu yeğleme edilen boyanın renkleri de önemlidir.

antrasit gri dekorasyon İki rengin kontrastı, çok şu denli aksesuar işletmek zorunda kalmadan beğenilen bir banyo yaratmayı kolaylaştırır. Hassaten siyaha bakılırsa antrasit fayansların üzerinde toz birikmesi konusunda daha şanslı olursunuz.

Antrasit renk dekorasyonda çağcıl ve yanıltıcı bir çevre oluşturma konusunda az çok yakıcı bir seçenektir. Bu renk tonunun uygulama alanları geniş bir yelpazede mevcuttur ve kullanıldığı her alanda zarafet ve şıklık sunar.

Yoğun grinin sert tesirini yumuşörtmek kucakin yararlanabileceğiniz renklerden birisi de krem rengi. sprey boya Krem rengi beyaza kıyasla elan tatlı intikalli ve canlı bir atmosfer oluşturmanız konusunda size yardımcı olur.

Dar dekorunda griye antrasit gri dekorasyon yakışan renkler ortada zahir asaletin rengi olan siyah da var. Gri siyah konut dekorasyonu yapmayı düşünüyorsanız size önerimiz bu renkleri; sarı, mercan rengi, gökçe kadar renklerle kombinleyip alanda daha canlı bir ambiyans oluşturmanız olabilir.

Renk sıcaklığı da ışıklandırma seçeneklerini belirler. Har renk tonları rahatlatıcı bir hava yuvarı oluştururken ilgisiz renk tonları enerjik ve canlı bir hüküm sunabilir.

Vizon rengi, ab yeşili, kiremit rengi kabil renklerle antrasit rengi bayağı düzgün bir ahenk yakalar. Bunun haricinde antrasit rengiyle uyumlu renklerden bazenları şunlardır:

Report this wiki page